• Identiek schaalmodel van haar "grote zus" in het Victorie Park.
• Origineel "8 oktober" ontwerp en vervaardigd om waxine kaarsjes in te branden.
• Elegant en robuust, van echt porselein!
• Afmeting van Victorientje: 10x10x26,5cm en 500 gram.
• Solide verpakt als (relatie) geschenk en voor transport.

Verkoopprijs € 29,95 (incl. btw)

Bedankt!

We hebben genoten van alle positieve en lieve reacties van de vele honderden Alkmaarders die Victorientje bij ons hebben opgehaald.

De gesprekken met (ex) bewoners en familie van bewoners zullen ons nog lang bijblijven: Een jong verliefd stel in de jaren ’60 die elkaar de eerste kus gaven in het Victoriepak en het beeldje nu kwamen ophalen als herinnering aan toen. Maar ook de geliefde moeder die het beeldje bestelden, maar het nooit kon ophalen omdat ze kwam te overlijden… Dan sta je samen met de familie toch even wat weg te slikken als je weet dat het kaarsje een herinnering aan mama is. En dan de stoere AZ-supporter die gesjeesd binnenkwam en Victorientje ‘moest’ hebben als echte Alkmaarder. Daags na de overwinning op 8 oktober kwam hij euforisch binnen om er ook 1 voor z’n maat op te halen want ze had gelukt gebracht!

We weten inmiddels ook dat de Burgemeester er eentje voor haar verjaardag heeft gehad van collega’s dus het een geliefd geschenk. 

Zolang de voorraad strekt, is het Victorientje beeldje alleen nog te koop bij de VVV-winkel in de Waagtoren. Leuk als kado, relatiegeschenk of gewoon voor jezelf!

Inmiddels zijn we alweer in de herfst aanbeland met bijbehorende donkere dagen… Maar Victorientje biedt licht en warmte. Helemaal in dit jubileumjaar!

Bedankt allemaal!